CAT – Esdeveniment 14/07/18

Els moviments Plastic Attack i el Plasticivisme són horitzontals, no polítics i compostos per persones de caràcter heterogeni preocupades pel futur de la societat. El nostre objectiu és augmentar la consciència sobre l’ús excessiu d’envasos de plàstic en la nostra societat. No podem donar-li l’esquena durant més temps a un problema que ens concerneix a tots. Ens preocupa l’envasament abusiu en plàstic de milers de productes que consumim diàriament a tot el planeta.

El dia 14 de Juliol anirem al supermercat indicat a conscienciar amable i cívicament a les persones que en aquell moment estiguin realitzant la seva compra sobre l’ús excessiu de l’embalatge plàstic i suggerir alternatives de consum.

El lloc escollit es troba en el mateix centre de Barcelona, ​​la Rambla, amb una enorme afluència de turistes. Es busca la màxima ressonància i internacionalització del problema. Per a tal caldran persones amb coneixements lingüístics.

A més d’expressar el nostre rebuig cap a l’abús del plàstic, els participants que vulguin compraran productes que realment necessitin i després de passar per caixa desempaquetaran cadascun dels envasos de plàstic i els dipositaran en carrets de la compra i en caixes de cartró que portarem per a l’ocasió. Tots els embalatges de plàstic innecessaris es quedaran dins el supermercat.

Durem les nostres pancartes, farem fotografies i ho gravarem tot perquè quedi registrat i després compartir-ho en les xarxes socials.

Objectius:

  • Manifestar la responsabilitat de fabricants i supermercats sobre els productes que s’envasen.
  • Sol·licitar mesures a l’Administració i a la industria per a reduir l’ús de plàstics d’usar i tirar, fomentar materials duradors i reutilitzables, i posar en marxa incentius que evitin l’abandonament, com els sistemes de dipòsit per ampolles i llaunes.
  • Despertar la consciencia de la gent davant una situació fora de control.
  • Difondre el missatge de que una altre tipus de consum és possible.

 

Uneix-te el 14 de Juliol a Barcelona

Carrefour Market, Rambla dels Estudis, 113, 08002 Barcelona

#PLASTICATTACKBARCELONA #NOMÉSPLÀSTICSALACOMPRA #DESNUDALAFRUTA #PLASTIVISM   #PLASTICIVISME #PLASTIVISME #PLASTICATTACK